Administracijo , Monfils preskace i Wimbledon , a u E - grupi igraca vam fale neki koji su upali u glavni zrijeb , a koliko su zanimljivi za kupovanje ne znam Mozda nekome zafali kredita , a pojedini (koji fale) mislim da nemaju ni jedan ATP poen tj bili bi besplatni?!
Dustin Brown igra 1. kolo sa David Ferrerom
Kenny De Schepper igra 1. kolo sa Bachinger (E-grupa)
Guillame Rufin igra 1. kolo sa Darcius (E-grupa)
Inigo Cervantes igra 1. kolo sa Cipolla (E-grupa)
mozda sam nekoh previdjeo ali ove nisam nasao u ponudi
Author
Rang: Klupa
Posted: Fri, 22-Jun-12, 19:52 Post subject:
Ljudi, jel zna neko sta je sa nagradama za prosli turnir??? Zasto jos ne objavljuju??? Trebali su jos prosle nedelje, vec pocinje Wimbledon, a oni nisu jos za Roland Garros objavili... Administratore odgovori...
Aaaaaa u 2. kolu moguc duel Isner-Mahut <3<3<3 : D
Author
Rang: Klupa
Posted: Sat, 23-Jun-12, 11:16 Post subject:
Znam da treba da me kontaktiraju na mail, osvajao sam ja loptu ranije, nego mi je cudno sto nisu jos ovde na sajtu objavili ko je sta dobio... Obicno objave 3,4 dana po zavrsetku turnira, a sad je proslo 2 nedelje... Mozda vise nema nagrada... Hahahaha...
Ispade 5 Peneta, 2 Berloka, 1 Miler i 1 Jang.
Nije mi bilo jasno kako je onaj Belgijanac bio relativno ubedljiv favorit na kladionicama kada je Berlok 100 mesta bolji. Cudno. Da sam video ranije verovatno ga ne bih ubacivao _________________ Kad teško je, kad je loše i kada ti ne ide,
tebe će naša pesma voditi do pobede!
Author
Rang: Brisač Parketa
Posted: Tue, 26-Jun-12, 08:21 Post subject:
Prvo kolo,a vec poispadali nosioci!Berdih,najvise razocarao i osakatio timove.... _________________ ◄███ Г Р О Б А Р И ███►
======ஜ۩۞۩ஜ======
smije neko od admina sto su zaduženi za fantasy unosit rezultate, ako nisu sposbni nek daju nekom ko ce to odradit kako spada...watson je odradila 2 kola nisu ni za jedno kolo upisani rezultati....nikad sporije unošenje rezultata nije bilo otkad je fantasy tenisa...sa tim načinom unošenja igra gubi na vrijednosti....
Author
Rang: Brisač Parketa
Posted: Thu, 28-Jun-12, 12:06 Post subject:
loozer
smije neko od admina sto su zaduženi za fantasy unosit rezultate, ako nisu sposbni nek daju nekom ko ce to odradit kako spada...watson je odradila 2 kola nisu ni za jedno kolo upisani rezultati....nikad sporije unošenje rezultata nije bilo otkad je fantasy tenisa...sa tim načinom unošenja igra gubi na vrijednosti....
slazem se i kad je bio Frenc Open ovako je bilo ja bih htio to raditi u svako doba i gotovo odma posle gotovog meca i bilo bi zanimljivije samo kad bi mi dali admina da to radim
Sto se fantazija tice : ovaj put srecom se prijavilo malo fantazera pa cu biti u top 500 Nisam mogao krsteno sastaviti tim za ove kredite , a i previse sam opusteno pristupio odabiru igraca nakon RG gdje mi je sve prolazilo
Svakako malo gledam tenis , uglavnom ovako uvece zbog ljeta tj mora
Rosol me odusevio , a zbog fudbala odgledah samo posljednji set i to kada je vec napravio brejk
Mislim da pobjednik tenis fantazija za Wimbledon nije forumas ali cu svakako cestitati na osvojenom 1. mjestu jer me fasciniralo to sto je pobjedio , a nije imao u timu ni Federera , ni Serenu
Konkurencija je imala 1+1 tj 8+8 bodova bonusa za sampiona i sampionku i opet im nije bilo dovoljno da preteknu vodeceg u fantaziju
Cestitke i 2. i 3. tj osvajacima nagrada
Valjda ce biti tenis fantazija i za OI?! Bar ce Novak biti jeftiniji
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum